Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son merhale çeşitli bir skalaya sahiptir.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak horda yer vadi illere hizmet vermekteyiz.

- İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Vüruten teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, daha fazla sağlıklı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her vakit izleme fail bir firmayız.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

Mono Yangın çıkış kapısı istanbul blok gövde binası dal sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin mideinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın sahip başüstüneğu düz ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya saika vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en münasip paha politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page